Altijd weten wat er voor jouw huis gebeurt

We horen het allemaal wel eens. In de winter wordt er meer ingebroken dan in de zomer. De dagen zijn korter, het is donker en als mensen niet thuis zijn zie je dat makkelijker dan wanneer het zomer is. Want er zijn ook minder mensen buiten. Dat scheelt natuurlijk ook. Maar dat is niet de enige reden waarom je een video deurbel kan gebruiken als bewakingscamera. Het is wel een van de redenen om hem te nemen. Maar wij lichten er nog een paar toe. 

 

Redenen waarom jij een video deurbel moet nemen

Een slimme deurbel heeft een ingebouwde camera. Daardoor weet je altijd wie er voor jouw deur staat. Ook als je in de tuin aan het werk bent of in je studeerkamer zit. Een slimme deurbel met app verzendt de videobeelden over internet. Daardoor kun je op je telefoon zien wie er aanbelt als je niet thuis bent. Zo weet je altijd wie er voor je deur heeft gestaan. Ook na een dag werken of een week vakantie. Zo kom je ook nooit voor verrassingen te staan wanneer je een pakketje hebt gemist. Je kan namelijk alles goed in de gaten houden. En dat is dan weer heel fijn.

 

En ook iets wat mega fijn is, of kan zijn wanneer je bijvoorbeeld een pakketje verwacht maar je wilt niet dat hij naar een aflever punt gaat maar geleverd bij de buren. Belt er iemand aan terwijl je niet thuis bent? Dan krijg je een melding op je smartphone. Via de app van je slimme deurbel voer je een gesprek met iedereen die aanbelt. Zo vertel je een pakketbezorger bij welke buur hij het pakje het beste kan afleveren. Ben je te laat voor een afspraak, maar staat je visite al voor de deur? Dan vertel je dankzij je slimme deurbel eenvoudig hoe laat je er wél bent. 

 

Je hebt wel eens dat je de bel niet hoort. Hoor je de deurbel nooit als je aan de andere kant van het huis bent? Dat is nu geen probleem meer. Met een slimme deurbel mis je nooit meer iemand die aanbelt. Er rinkelt namelijk niet alleen een bel, je krijgt ook een melding op je telefoon. Zo weet je altijd wanneer er iemand voor de deur staat. Ook als je op zolder aan het klussen bent met de radio hard aan. Je breidt je slimme deurbel daarnaast eenvoudig uit met een extra gong. Dus dat is nog eens extra handig en dan kan je soms ook je muziek toch iets harder hebben staan.