Zelliges tegels gebruiken in de decoratie van je woning? Zo pak je dat aan!

Zelliges tegels zijn traditionele Marokkaanse tegels die al eeuwenlang worden gebruikt om huizen en gebouwen te decoreren. Ze zijn gemaakt van geëmailleerde aardewerktegels die met de hand zijn gesneden en gevormd tot unieke, geometrische ontwerpen. Door hun schoonheid en duurzaamheid zijn zelliges tegels wereldwijd populair geworden en worden ze veel gebruikt bij het decoreren van woningen. Hier zijn enkele manieren waarop je zelliges tegels kunt gebruiken om je huis te verfraaien.

Accentmuur

Een accentmuur of backsplash gemaakt van zelliges tegels kan een geweldige manier zijn om een ruimte in huis te verlevendigen. Kies een muur in de keuken voor een zelliges keuken, badkamer, of zelfs de woonkamer en bedek deze met zelliges tegels om een opvallende muur te creëren. Met hun heldere kleuren en prachtige ontwerpen voegen zelliges tegels karakter en textuur toe aan elke ruimte. Zelliges tegels bestel je gemakkelijk via Tegelfabriek Nederland.

Vloer

Zelliges tegels zijn duurzaam en sterk genoeg om op de vloer te worden gelegd. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat ze een uitstekende keuze maakt voor huizen met kinderen of huisdieren. Gebruik zelliges tegels als vloerbedekking in de keuken, badkamer of zelfs de woonkamer om een unieke en aantrekkelijke uitstraling te geven aan de ruimte.

Trap

Een trap met zelliges tegels is een fantastische manier om de entree van uw huis te decoreren. Zelliges tegels kunnen op de traptreden worden gelegd om een bijzondere en indrukwekkende trap te creëren. Kies een kleurenpalet en patroon dat bij de rest van uw huis past en maak uw trap tot een opvallend kenmerk.

Open haard

Als u een open haard heeft, is het bekleden ervan met zelliges tegels een fantastische manier om het een unieke en prachtige uitstraling te geven. Het gebruik van zelliges tegels voegt textuur en diepte toe aan de open haard, terwijl de heldere kleuren en prachtige ontwerpen voor een unieke visuele aantrekkingskracht zorgen.

Meubels

Hoewel het misschien ongewoon lijkt, kunnen zelliges tegels ook worden gebruikt om meubels te decoreren. Bijvoorbeeld, gebruik zelliges tegels op de zijkanten of de top van een salontafel, een bijzettafel, of zelfs op een dressoir. Dit voegt textuur en kleur toe aan het meubelstuk, waardoor het een unieke uitstraling krijgt.

Conclusie

In conclusie, zelliges tegels zijn een prachtige en veelzijdige optie voor het decoreren van uw huis. Ze kunnen op vele manieren worden gebruikt en geven elke ruimte karakter en visuele aantrekkingskracht. Of u nu een hele muur, of gewoon een accent wilt, zelliges tegels bieden een onderscheidend en mooi uiterlijk dat de sfeer van uw huis kan transformeren. Er zijn talloze manieren waarop u deze tegels kunt integreren in uw interieurontwerp.